Obec předchází vzniku biologicky rozložitelného odpadu. Nabízíme občanům zapůjčení kompostéru, který po 7 letech připadne do jejich vlastnictví. Vyplní předepsanou smlouvu ve 2 výtiscích (smlouvy získají na obecním úřadě na podatelně nebo na webu obce) a podepsané je obě předají na OÚ. Následně se smlouvy zúřadují, budou podepsány ze strany obce a vráceny zpět do schránky zájemci. Jeden výtisk smlouvy, řádně vyplněný a již podepsaný oběma smluvními stranami, potom bude možné na sběrném dvoře v jeho provozní době "vyměnit" za kompostér. Kompostér dostanou rozložený v 6 samostatných kusech a s návodem na sestavení.

K nejdůležitějším bodům ve smlouvě patří, že se vypůjčitel (občan) zavazuje pečovat o komposter odpovídajícím způsobem, umožní reklamaci nezaviněných poškození po dobu 5 let, zajistit nápravu v případě zaviněného poškození, umožní v případě potřeby kontrolu půjčiteli (obci), zda je komposter užíván v souladu s jeho určením.

Smlouva o výpůjčce a následném darování kompostéru (dodejte vyplněnou ve 2 výtiscích)

pdfSmlouva o výpůjčce - kompostér145.4 KB

 

 

Nově si také můžete pořídit nádobu na svoz biologicky rozložitelného odpadu, stačí vyplnit a dodat dva výtisky následující smlouvy

pdfSmlouva o výpůjčce - popelnice299.42 KB

Vytištěné smlouvy můžete získat i na podatelně obecního úřadu.

V případě dotazů se obraťte na místostarostku Pavlu Dratvovou (602 553 488, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) nebo na starostu Pavla Kadlece (602 766 388, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)

Zpět nahoru